We halen uw auto op en brengen deze als nieuw terug

Heeft u krassen in de lak die u storen en wilt u een glimmende auto? Wij kunnen dit realiseren door onze flexibele polijstdienst

Binnen 2 minuten een afspraak

Reviews

Op basis van 130+ reviews

5/5

1000+

Klanten blij gemaakt

1700+

Volgers op social media

2500+

Stoelen gereinigd

Wat u kunt verwachten

Polijsten zal ervoor zorgen dat de lak van uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Krassen, swirls en andere oneffenheden kunnen we herstellen.

Tot 98% krasvrij

Met correcties en polijsten kunnen we veel bereiken.

Lakwerk als nieuw

Pas na 3 tot 4 jaar weer nodig om te polijsten.

Deurstijlen krasvrij

Aandacht voor details maakt de auto écht netjes.

Spreek een specialist

Het verschil tussen poetsen en polijsten

Hoewel vaak door elkaar gebruikt, verwijzen de termen “auto poetsen” en “auto polijsten” naar verschillende processen.
Auto polijsten

Verbetert de lak door krassen, kleine oneffenheden, swirls en doffe plekken te verwijderen. Geeft een zeer diepe glans en laat de lak er als nieuw uitzien.

Auto poetsen

Reinigt en verfrist het uiterlijk van uw auto, verwijdert vuil, stof en geeft een glanzende afwerking.

Ga naar poetsen >

Wat is polijsten?

Polijsten is een proces dat wordt toegepast om het oppervlak van de blanke lak te verbeteren en een glanzende, gladde afwerking te verkrijgen. Een auto polijsten heeft als doel het verbeteren van de lak om kleine oneffenheden, krassen, swirls en doffe plekken te verwijderen.

Correctie

In deze fase worden kleine oneffenheden en krassen verwijderd. Grovere polijstpasta's worden gebruikt in deze stap om de lak te egaliseren.

Polijsten

Nadat de correctie is voltooid, wordt overgegaan naar fijnere polijstpasta's om de lak verder te verfijnen en een gladdere afwerking te creëren.

Verzegeling

Na het polijsten wordt vaak een beschermende laag, zoals een lakcoating, aangebracht om de glans om de lak te beschermen. Wij gebruiken een hoogwaardige PTFE coating.

Flexibele aanpak

Bij ons kunt u terecht voor verschillende aanpakken. We adviseren altijd om een voertuig compleet te polijsten maar lokale krassen verwijderen is ook mogelijk. Heeft u een kras waar u vanaf wilt, dan kunt u ook langskomen en wachten tot uw voertuig klaar is.
Haal- en Brengservice:
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij een haal- en brengservice aan. Wij halen uw auto gratis op, polijsten de lak en brengen de auto als nieuw bij u terug.
Prijzen

Polijsten van een auto is een intensief proces en duurt gemiddeld tussen de 4 en 8 uur. Daarom werken wij voor polijsten op offerte basis. We spreken van tevoren een prijs af en u betaalt nooit meer dan dit. Ons uurtarief is €68 exclusief btw.

Wie kiest er voor een polijst behandeling?

Auto-liefhebber

U heeft een auto waar u veel waarde aan hecht en zoekt een blijvende oplossing om krassen uit uw lak volledig of deels te verhelpen.

Autoverkoper

U verkoopt een bijzondere auto maar de staat van de lak is niet 100%. Polijsten van de lak is hierbij een oplossing. We zijn flexibel en denken mee over uw budget en resultaat.

leaseauto bezitters

Uw leaseauto moet ingeleverd worden maar er zijn wat krassen die u er niet uit krijgt. Dit gaat van uw eigen risico af. Wij halen deze krassen voor u weg zonder de volledige auto te hoeven polijsten.

Voorbeelden

We hebben aandacht voor detail, dit is terug te zien in onze resultaten.

Direct contact

Telefoonnummer

+31 6 413 01 368

Email

info@shinybubble.nl

Scroll naar boven

Vul uw kenteken in om door te gaan