Razendsnel weer brandschoon

Is uw auto toe aan een grondige reiniging? Dan is een complete interieurreiniging voor uw auto de oplossing. We reinigen de auto grondig en coaten het volledige interieur zodat u lang kunt genieten van een schone auto.

Binnen 2 minuten een afspraak

Reviews

Op basis van 200+ reviews

5/5

1000+

Klanten blij gemaakt

1700+

Volgers op social media

2500+

Stoelen gereinigd

Wat u kunt verwachten

Ervaar een totale transformatie van het interieur van uw auto, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld en diepgaand gereinigd wordt.

Volvo XC40

Mercedes A45

Tesla model X

Vul uw kenteken in om door te gaan

Flexibele aanpak

Auto interieur reinigen Arnhem

Complete interieurreiniging

Volledige aanpak en grondige reiniging van uw auto. Alle onderdelen (inclusief de ramen) worden gecoat met onze speciale polymeer coating. Uw auto is na de reiniging en coating volledig beschermd tegen vuil, UV-straling en vlekken. Binnen 60 tot 90 minuten is uw auto weer klaar voor gebruik.

autopoetsbedrijf_stoelen_interieurreiniging

Autostoelen reinigen

Kom langs in onze werkplaats en ontvang een bak koffie. Binnen 20 minuten zijn uw zetels verwijderd van vlekken en beschermd met onze polymeer coating. 4 maanden garantie op de coating.

Geloof onze klanten

Wij verzekeren dat u tevreden zal zijn

"Een dieptereiniging interieur van de auto, op aanraden van een vriendin van mij. Geweldige service, goede communicatie en zeer tevreden over het resultaat. De bekleding is weer als nieuw, het ruikt fris en alles is brandschoon. Er is netjes gewerkt en uitgelegd wat er gedaan werd en waarom. Daarnaast goede tips en adviezen gehad. Echt een aanrader!"
I. Klijntjes
Waarom interieurreiniging

De voordelen van het reinigen van uw interieur

Het professioneel reinigen van het interieur van een auto brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het voor een grondige hygiëne in de auto. Door het regelmatig reinigen van het interieur worden bacteriën en allergenen vermindert, wat bijdraagt aan een gezonde en schone omgeving voor de bestuurder en passagiers.

Hygiëne

Het regelmatig reinigen van het interieur van een auto helpt om bacteriën en allergenen te verminderen, wat bijdraagt aan een gezonde en schone omgeving.

Verbeterde rijervaring

Een schoon interieur kan bijdragen aan een prettigere rijervaring en een grotere concentratie tijdens het rijden.

Waarde behouden

Een schoon interieur kan de levensduur van de auto verlengen en de waarde ervan behouden.

Verbetering van de uitstraling

Een schoon interieur kan de algehele uitstraling van de auto verbeteren en zorgen voor een gevoel van trots en plezier.

FAQ

Zorg voor optimale luchtcirculatie in de auto door ramen een klein stukje open te houden tijdens ritten. Bij regen kunnen de ramen gesloten blijven. Vermijd het gebruik van stoelverwarming op vochtige stoelen, omdat dit vlekken kan veroorzaken. Kies in plaats daarvan voor het ventilatiesysteem voor een aangename temperatuur en goede ventilatie.

Onze consumentendiensten worden uitgevoerd in onze werkplaats, en de prijzen die in de calculator worden weergegeven, zijn ook van toepassing op werkplaatsbezoeken. Voor uitgebreide diensten bieden we bovendien de optie om uw auto op te halen voor extra gemak.

Voorrijkosten worden toegepast op afspraken die zich op meer dan 15 kilometer afstand bevinden vanaf het centrum van Arnhem, waarbij een tarief van €0,85 per extra kilometer geldt. Het voorrijkostentarief is uitsluitend van toepassing op de heenweg. 

Het tarief voor dieptereiniging aan huis is iets hoger dan de reiniging in onze werkplaats, dit komt doordat het uitvoeren van deze service op locatie meer tijd en middelen vergt. We streven naar de hoogste kwaliteit en uitgebreide zorg voor uw voertuig, wat zich weerspiegelt in de tarieven die we hanteren voor deze bijzondere service.

Ongeacht het gekozen pakket zetten we ons 200% in om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Het resultaat zal afhankelijk zijn van het voertuig en de staat waarin deze is afgeleverd. Bij oude voertuigen of slechte kwaliteit tapijt of bekleding zal het resultaat altijd minder zijn.

Het duurt ongeveer 1 tot 2 dagen voor de bekleding compleet droog is. Bij goede ventilatie zal de auto sneller droog zijn.

Direct contact

Telefoonnummer

+31 6 413 01 368

Email

info@shinybubble.nl

Scroll naar boven

Vul uw kenteken in om door te gaan