Uw gegevens

Configureer uw afspraak en ontvang direct een passende prijs.

Interieurbehandeling
Bijzonderheden/ toevoegingen
Exterieur
Selecteer uw voorkeursdatum

Samenvatting

Geen geldig kenteken gevonden
Geen merk gevonden
Geen model gevonden
Geen bouwjaar gevonden
Geen inrichting gevonden
Geen gewicht gevonden
Geen datum gevonden
Auto poetsen Arnhem
Scroll naar boven

Exterieur behandeling

Koplampen Polijsten: Niet alleen gericht op het verbeteren van het uiterlijk, maar ook op het verhogen van de veiligheid van je auto. Doffe koplampen worden zorgvuldig gepolijst om een heldere en stralende uitstraling te herstellen, wat resulteert in optimale zichtbaarheid op de weg, vooral ’s nachts.

Wassen Exterieur: Deze grondige wasbeurt gaat verder dan het simpelweg verwijderen van oppervlaktevuil. Stof, vuil en vlekken worden met precisie verwijderd, waardoor je auto er niet alleen fris uitziet, maar ook een diepere glans behoudt.

Poetsen Exterieur: De lak van je auto verdient extra aandacht. Het poetsen van het exterieur gaat dieper dan alleen reinigen; het herstelt de glans en biedt een beschermende laag tegen de elementen. Je auto straalt weer als nieuw, met een langdurige glans.

Polijsten/Correctie: Voor diegenen met doffe lak of lichte krassen is er de polijst- en correctieservice. Een professionele auto detailer zal de lak zorgvuldig inspecteren, de glans herstellen en kleine imperfecties verwijderen. Deze service wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften, met een op maat besproken prijs.

Bijzonderheden

Geurverwijdering: Onaangename geuren verdwijnen door onze diepgaande geurreiniging, waardoor je auto weer fris ruikt.

Stoelendieptereiniging: Grondige verwijdering van vlekken en vuil geeft je stoelen een vernieuwde uitstraling.

Tapijtdieptereiniging: Bescherm je interieur tegen vlekken en modder met onze dieptereiniging voor een schoon resultaat.

Hondenharen verwijderen: Speciale behandeling om moeiteloos hondenharen te verwijderen, voor een reis zonder zorgen.

Braakselverwijdering: Ongevallen gebeuren, maar onze professionele reiniging herstelt je interieur naar een schone staat.

Extreem vieze auto? Geen probleem! Onze experts zijn getraind voor uitdagende situaties en brengen je auto weer in topconditie.

Uitgebreide interieurbehandeling

Stap binnen in luxe met onze basis interieurbehandeling, die al van nature compleet is. Deze bevat namelijk de volgende werkzaamheden:

Auto grondig stofzuigen: Niet zomaar een snelle stofzuigbeurt. Elk hoekje en gaatje van je auto wordt zorgvuldig gereinigd, met speciale aandacht voor moeilijk bereikbare plekken.

Automatten reinigen: Geen vlek blijft onopgemerkt. De automatten ondergaan een diepgaande reiniging, zodat ze niet alleen schoon zijn, maar ook weer fris ruiken.

Dashboard en deurpanelen schoonmaken: De details maken het verschil. Het dashboard en de deurpanelen worden grondig schoongemaakt, waarbij elk oppervlak de aandacht krijgt die het verdient.

Ramen aan de binnenkant streeploos reinigen: Zeg vaarwel tegen vlekken en strepen. De ramen worden met precisie gereinigd, waardoor je een helder en streeploos zicht hebt naar buiten.

Sponning van autodeuren reinigen: Het zijn vaak de vergeten plekken die het verschil maken. De sponningen van autodeuren worden gereinigd, waardoor onzichtbaar vuil verdwijnt en je auto er van binnen net zo fris uitziet als van buiten.

Ervaar de uitzonderlijke resultaten van onze basis interieurbehandeling. Verwacht een voertuig in topconditie, waar elk detail zorgvuldig wordt geoptimaliseerd. *Het eindresultaat wordt beïnvloed door uw keuze van extra’s, het aantal gereden kilometers, en het bouwjaar van uw auto. Onze toewijding gaat verder dan conventionele behandelingen; we streven naar maatwerk. Ontdek de effectiviteit van onze basis interieurbehandeling en geef uw auto de gewenste glans, afgestemd op uw specifieke behoeften en kenmerken.

Vul uw kenteken in om door te gaan