Opzoek naar gemak?

Met gemak als prioriteit komen onze professionele en ervaren teamleden naar u toe, waar u ook bent. Dit bespaart u waardevolle tijd, terwijl wij uw auto grondig reinigen en laten stralen. Onze op maat gemaakte service zorgt ervoor dat we aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen.

Michiel staat u graag te woord

Wij werken voor

U heeft een autohandel bedrijf en verkoopt occasions aan Nederlandse bedrijven of particuliere markt. We kunnen al samenwerken als u per week twee auto’s verkoopt.

U heeft een bedrijf in de transport en bent opzoek naar een partner die uw wagenpark periodiek of per chauffeurswissel op locatie komt behandelen. Wij behandelen meubelbakken, L2H2 bussen (en kleiner), trekkers hoog en laag.

U verhuurt auto’s aan de particuliere of zakelijke klant, zowel short als private lease. Bij ontvangst van  dit voertuig zorgen wij voor de reconditionerings behandeling zodat deze zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar blij kan maken.

U bent dealer van een specifiek merk en wilt een aflever pakket met SiCarbon+ afgeven. Het team van Shiny Bubble heeft certificaten om dit uit te voeren.

Werkwijze

Door onze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat uw wagens verkoop klaar in de showroom staan zonder dat het u enige moeite kost. Hiervoor moeten wij een paar punten indexeren om ervoor te zorgen dat wij de juiste kwaliteit kunnen afleveren. Dit traject is vrijblijvend en binnen een week kunnen wij operationeel zijn.

Partner worden?

U heeft een bedrijf dat auto’s verkoopt aan de zakelijke of particuliere markt en wil dat uw auto’s er uitmuntend bij staan. Een fris en blinkend wagenpark is niet alleen fijn voor uw klant maar verkoopt bewezen ook sneller. Dit betekent een snellere doorloop en dus omzet. Bent u benieuwd hoe wij altijd voor hogere winstmarge zorgen? Neem dan contact op.

Deze klanten gingen u voor

Lange termijn samenwerking zonder contract. Want we weten zeker dat u bij ons zal blijven.

Gratis demo?

Zonder risico de eerste auto geheel gratis uitgevoerd. Geldig voor bedrijven in de automotive en transport sector.

Telefoon

+316 413 01 368

Email

info@shinybubble.nl

Scroll naar boven

Vul uw kenteken in om door te gaan